Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Mijnscooterhelm.nl is gespecialiseerd in alle soorten scooter helmen. Ook proberen we jou de beste service te bieden. Heft u vragen? Stuur ons een live chat, een mailtje of via één van onze social media accounts! 

De garantie van de scooter helmen is standaard 2 jaar. Mocht er een gebrek zijn wordt er contact gelegd met de oorspronlijke leverancier. Wij van mijnscooterhelm.nl zullen er alles aan doen dat dit proces zo vlot mogelijk verloopt. 

We snappen dat het kiezen van de juiste maat erg lastig is. Hiervoor hebben we een speciale pagina ingericht waar je heel makkelijk jou helm maat kan bereken. Klik hier voor de pagina. 

Het pinlock systeem zorgt ervoor dat het vizier niet meer beslaat. Dit doordat er een extra vizier wordt geplaatst over het oorspronkelijke vizier. 

Betalingen

Mijnscooterhelm.nl accepteert op dit moment Ideal, Klarna en Belfius. 

Ja! Via klarna is het mogelijk om achteraf te betalen bij mijnscooterhelm.nl

 

Verzending

Onze helmen verzenden wij naar Nederland, België en Duitsland. 

Het verzenden en retourneren bij mijnscooterhelm.nl is gratis!

Is je helm op een werkdag voor 17:00 besteld wordt die binnen 2 werkdagen geleverd.

Nadat je een helm besteld hebt krijg je eerst een bevestiging van de bestelling. Wanneer wij de helm verstuurd hebben krijg je een mailtje met een track-and-trace! 

Het kan voorkomen dat je de helm terug stuurt. Dit doe je door eerst door aan te geven online dat je de bestelling gaat retourneren.