Je wilt een brommerhelm kopen, maar weet nog niet zo goed waar je op zoek naar bent? Geen probleem, we hebben ons unieke assortiment ingericht op je wensen! Hierdoor zit er voor iedereen wel een unieke helm tussen! Koop hier je unieke brommerhelm!

Veilige brommerhelmen

Veiligheid is natuurlijk ontzettend belangrijk. Hiervoor is een helm natuurlijk gemaakt! Daarom voldoen alle helmen aan het ECE-keurmerk. Dit betekent dat alle brommerhelmen toegestaan zijn op de openbare weg! 

Verschillende soorten brommerhelmen

Wij hebben verschillende soorten brommerhelmen, zo weten we zeker dat iedereen een geschikte brommerhelm kan vinden! Op zoek naar een helm die het hele gezicht bedekt? Dan is de integraalhelm de ideale helm voor jou! Op zoek naar een helm die open is? Dan kan je het beste voor een jethelm gaan! Je kunt ook een combinatie tussen een jethelm en een integraalhelm kiezen, dit zijn systeemhelmen. De systeemhelm kan open worden gedragen (met het gezicht open) en dicht (met het gezicht bedekt). Koop hier je systeemhelm! Op zoek naar een trendy brommerhelm? Daarvoor hebben we een speciale categorie ingericht. Hier vind je de meest trendy helmen van het moment!