Je bent opzoek naar een scooterhelm of brommerhelm maar wat gaat dit kosten? Ja, dat is een goede vraag. In de vorige blog hebben we het gehad over de verschillen tussen een motorhelm en een scooterhelm. (Nog niet gelezen? Lees de verschillen tussen een motorhelm en een scooterhelm) Zoals je nu weet is er dus geen verschil in scooterhelmen, brommerhelm of motorhelmen.  Dit maakt het dus lastig om te zeggen wat nu een scooterhelm kost. 

Prijsklasses

Er zijn verschillende prijsklassen voor scooterhelmen. Dit hangt vooral af van welk materiaal de helm is gemaakt en hoe complex de helm is. De goedkoopste scooterhelmen liggen tussen de 40 en 50 euro. Dit zijn vaak jethelmen met minimale comfort. Mijnscooterhelm.nl selecteert alleen de beste helmen met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Dus hoe hoger de prijs ligt hoe meer specificaties de scooterhelm heeft. 

Hoeveel kost een scooterhelm
Comments

There are no comments yet.

Leave a comment